Mans LATRAPS

Iesalnīcā 100. mērce!

Izrādās katrā nozarē ir sava specifiskā terminoloģija , un LATRAPS Iesalnīca nevis brūvē pircējam tik saprotamu piedevu pie kartupeļiem vai gaļas, bet gan iemērkusi  100-to miežu partiju iesala ieguvei  kopš darbības uzsākšanas.

Iesalnīca pateicas visiem saviem sadarbības partneriem par uzticību un kopā būšanu!

Alus darītavām:  Aldaris, Bauskas alus darītava, Brenguļu alus,  alus darītava Brālis,  Cēsu alus darītava, Saldalus, Brūvera alus, alus Labietis, Viedalus, Baudalus, Buršu alus, Miķeļa alus, Zoltnera alus darītava, Valmiermuižas alus darītava – iesala dzēriens “Zelta Zirgs”, Peter Brewhouse Beer, SIA Baltic Pub restorāns Stargorod, Lāčplēša alus – jaunā alus šķirne “Lielvārdes zelta laikmeta alus” un visiem mūsu mājražotājiem.

Maizniekiem: Kuldīgas maizes ceptuve, Priekules maizes ceptuve, Saldus maiznieks, Roga agro, maizes ceptuve Lielezers un Dobeles Dzirnavnieks.

Kaut mums vēl daudz to apaļo mērču 200...300...400...500... jo ar katru augam savā varēšanā, meistarībā un pieredzē. 

Priecājamies par katru jaunu alus šķirni, kas tapusi no īsta Latvijas iesala un par katru maizes klaipu, kas nonāk uz mūsu galda, un kura tapšanā, kaut nelielu artavu, esam ielikuši arī mēs – LATRAPS zemnieki un Iesalnīcas darbinieki!